Nis

Egemenliğimizin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin açılışının 103.yıl dönümünü ve  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün çocuklarımıza armağan ettiği eşsiz bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık.

Şehit Üsteğmen Murat Yıldız Ortaokulu olarak hazırlamış olduğumuz bayram kutlama programında emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize gönülden teşekkür ederiz.

Nis

Şehrim Benim Evim Projesi kapsamında okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla bilgi yarışması düzenledik.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YILDÖNÜMÜ PROGRAMIMIZ. BU ANLAMLI PROGRAMI HAZIRLAYAN SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuza ismi verilen Şehit Üsteğmen Murat Yıldız'ın  şehadete erişinin 9. Yılı münasebetiyle Şedimizin ailesi ve Gökkaya mahellesi sakinleride anma promgramımıza katılmışlardır.

Mrt

Okulumuzda  Çocuk Tiyatrosu kapsamında Karagöz Hacivat gösterisi, sihirbazlık gösterisi ve kar yağmuru etkinliği düzenlendi.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1 - 7 Mart Deprem Haftası nedeniyle "Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Şbt

Okulumuz 7.sınıf öğrencisi Yiğit Kadir KOLAY Küre kategorisindeki tunuvada ilçede 1. olmuştur.

Okulumuz 7.sınıf öğrencisi Süleyman ERDEM Pentago kategorisindeki turnuvada ilçede 2. olmuştur.

Okulumuz adına öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda ortaoyunu gösterisi gerçekleşmiştir. Tüm öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirmişlerdir. Bize bu gösteriyi sundukları için emeği geçen herkese  teşekkür ederiz.

Ock

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Trafik Hizmetleri Müdürlüğünce okulumuz çevre  yollarına öğrencilerimizin güvenliği için kasis yapıldı ve levhalar yerleştirildi. Okulumuz öğrenci ve velileri adına teşekkür ederiz.

Ock

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası(Yerli Malı Haftası) kutlanmaktadır. Öğrencilerimize tutumlu olma , paylaşma ve yerli malı kullanma alışkanlığı kazanmaları amacıyla okulumuzda Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinlikler izleyicilere sunuldu.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı Teşekkür Ederiz.

Kas

12 Kasım 2022 Cumartesi günü 18:57'de 81 il ve ilçelerimizde eş zamanlı uygulanacak olan deprem tatbikatında yapılacak "Çök, Kapan, Tutun" hareketi için okulumuz öğrencileri bilgilendirilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 84. Ölüm yıldönümü münasebetiyle okulumuzda anma programı yapıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Şiirler okundu, Atatürk'ün veciz sözleri hatırlatıldı. Cumhuriyetin önemi ve kazanımları hatırlatıldı. Törene idareci, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yıldönümü okulumuzda hazırlanan programla kutlandı.   Kutlanan bayram programında ögrencilerimiz Cumhuriyet coşkusu yaşadılar.

Ekm

Ahmetli İlçe Sağlık Müdürlüğü eğitim birim sorumlusu Uzman Hemşire Elvan ÇOBANOĞLU  tarafından kurumumuz Ahmetli Şehit Üsteğmen Murat Yıldız Ortaokulunda "Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele ve Sağlıklı  Hayat " konulu seminer verildi.

Ekm

Okulumuzda tüm sınıfların katılımıyla öğrencilerimize 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Merkezisgb.meb.gov.tr adresinden görsellerden faydalanılmıştır. Çocuklara karşılaşabilecekleri afetlerin neler olduğu bu afetlerde maddi manevi kayıpların nasıl azaltılabileceği, bu afetlerin risklerinin neler olduğu  görsellerle desteklenerek anlatılmıştır. Çocuklarla okul ortamında yapılabilecek  afetlerde risk azaltma yöntemleri tatbikat yapılarak anlatılmış yaparak yaşayarak öğrenmeleri sağlanmıştır.